Αυξητική στήθους με αυτόλογο λίπος (αυξητική μαστών με λιπομεταφορά)

Title:

Description:

Αυξητική στήθους με αυτόλογο λίπος (αυξητική μαστών με λιπομεταφορά)

Η καινοτοµία στην αυξητική στήθους είναι ότι πλέον γίνεται αυξητική στήθους µε λίπος. Διορθώνονται με λιποαναρρόφηση ατέλειες σε ψωµάκια, γλουτούς, κοιλιά, σµιλεύοντας το σώµα και, αφού γίνει κατάλληλη επεξεργασία του, χρησιµοποιείται για αυξητική στήθους με λιπομεταφορά , χωρίς τοµές, χαρίζοντας ένα φυσικά γεµάτο µπούστο.

Αυξητική στήθους με αυτόλογο λίπος

Η αυξητική στήθους με αυτόλογο λίπος συνδιάζεται με λιποαναρρόφηση ώστε να πάρουμε το απαραίτητο λίπος το οποίο και επεξεργαζόμαστε. Στη συνέχεια το λίπος τοποθετείται σε 3D πλάνο στους μαστούς ωστέ να δώσει το απαραίτητο σχήμα και μάζα. Είναι μέθοδος που έχει σκοπό να αυξήσει το μαστό κατά 300κεκ περίπου. Περισσότερη μάζα μοσχεύματος λίπους δυστυχώς δεν μπορεί να τοποθετηθεί καθώς αυξάνεται το ποσοστό λιποκυττάρων που αποπίπτουν χωρίς κανένα όφελος. Σε διάρκεια ενός έτους ένα ποσοστό απορροφάται (30-40%). Η αυξητική μαστών μπορεί να επαναληφθεί ώστε η τελική μάζα του μαστού να πλησιάζει τα 400-500 κεκ αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι για κάποια που επιθυμεί με μια επέμβαση ένα πολύ πλούσιο μπούστο. Σε αρκετές περιπτώσεις η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά συνδιάζεται με μια λιποαναρρόφηση για τη σμίλευση του σώματος και όχι μόνο για να λάβουμε το λίπος σαν μόσχευμα. Όπως σε κάθε αυξητική μαστών η ασθενής φοράει ειδικό αθλητικό μπουστάκι για περίπου ένα μήνα.

Η αυξητική μαστών αυτή συνδιάζεται με λιποαναρρόφηση ώστε να πάρουμε το απαραίτητο λίπος το οποίο και επεξεργαζόμαστε. Στη συνέχεια το λίπος τοποθετείται σε 3D πλάνο στους μαστούς ωστέ να δώσει το απαραίτητο σχήμα και μάζα. Είναι μέθοδος που έχει σκοπό να αυξήσει το μαστό κατά 300κεκ περίπου. Περισσότερη μάζα μοσχεύματος λίπους δυστυχώς δεν μπορεί να τοποθετηθεί καθώς αυξάνεται το ποσοστό λιποκυττάρων που αποπίπτουν χωρίς κανένα όφελος. Σε διάρκεια ενός έτους ένα ποσοστό απορροφάται (30-40%).


Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αυξητικής στήθους με λιπομεταφορά

Πλεονεκτήματα
Είναι φυσικό εάν έχετε επιφυλάξεις σχετικά με την τοποθέτηση ξένων σωμάτων στο σώμα σας, η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τη διαδικασία χωρίς ενθέματα σιλικόνης. Επιπλέον, επειδή το λίπος είναι εντελώς φυσικό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν το στήθος σας θα φαίνεται ή αν θα το αισθάνεστε ψεύτικο.
Όλο το σώμα σας αναδιαμορφώνεται – αφού αφαιρείται λίπος από άλλα μέρη του σώματος, τότε θα έχετε διπλό όφελος. Χάνετε λίπος σε μέρη που πιθανό να θέλετε να χάσετε ούτως ή άλλως και κερδίζετε μεγαλύτερους μαστούς. Λόγω της λιποαναρρόφησης θα καταλήξετε με μια πιο επίπεδη κοιλιά ή ψωμάκια και φυσικά μεγαλύτερο στήθος.
Δεν υπάρχουν ουλές – κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς λίπους, το λίπος μπαίνει στο στήθος σας με πολύ μικρές οπές 2 χιλιοστών. Αυτές οι μικροσκοπικές τομές δεν αφήνουν ουσιαστικά σημάδια, γεγονός που αυξάνει την τέλεια φυσική εμφάνιση.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις επιπλοκές από τα εμφυτεύματα – τα εμφυτεύματα έρχονται με τους κινδύνους ρήξης ή μετατόπισης, τα οποία όλα μπορούν να έχουν κάποιες παρενέργειες και αναθεωρητικές επεμβάσεις.

Μειονεκτήματα
Με τη διαδικασία της αυξητικής στήθους με λιπομεταφορά, μπορείτε να ενισχύσετε το στήθος σας μόνο κατά 300 περίπου cc. Έτσι, εάν ελπίζετε για μεγαλύτερη βελτίωση, αυτή η διαδικασία μπορεί να μην είναι κατάλληλη για εσάς.
Το λίπος μπορεί να απορροφηθεί παρότι εφαρμόζεται κατά αυτήν τη διαδικασία κάθε τεχνική ώστε να μείνει όσο περισσότερο λίπος είναι εφικτό.
Αν υπάρχει μεγάλη πτώση των μαστών δεν είναι εφικτή η ανόρθωσή τους χωρίς την προσθήκη άλλης τεχνικής μαστοπηξίας. Επιπλέον, τα εμφυτεύματα προσφέρουν συνήθως μια ανυψωμένη εμφάνιση που δεν παρέχει η μεταφορά λίπους.
Η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά κοστίζει λίγο περισσότερο – αφού λαμβάνετε δύο επεμβάσεις (λιποαναρρόφηση και αύξηση μαστού).Αυξητική Στήθους με Αυτόλογο ΛίποςΕπέμβαση
Αυξητική Μαστών με Αυτόλογο Λίπος
Διάρκεια ανάρρωσης
3-4 εβδομάδες

πλαστικός χειρουργός, δρ. φώτης φίλιππος καραντώνης


Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Καραντώνης Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.


Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.
Επικοινωνία

Λοχ. Γιαννόπουλου 10, Ζωγράφου

+302107718551

+306936683853

info@drkarantonis.com


Βρείτε μας


2107718551

6936683853

Λοχ. Γιαννόπουλου 10, Ζωγράφου

Κλείστε μία συνάντησηCopyright ©2020 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματοςCopyright ©2020 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος[pvcp_1]