Λιποαναρρόφηση κόστος VASER Lipo

Title:

Description:

Λιποαναρρόφηση κόστος VASER Lipo

Η λιποαναρρόφηση είναι μια χειρουργική επέμβαση. Εκτελείτε υπό τοπική αναισθησία αν είναι περιορισμένη ή γενική αναισθησία συνηθέστερα.

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΌΦΗΣΗ ΚΌΣΤΟΣ – VASER Lipo

Η λιποαναρρόφηση είναι η πλέον δημοφιλής επέμβαση που καλείται να κάνει ο Πλαστικός Χειρουργός. Η συχνότερη ερώτηση που γίνεται στα social media και γενικά στον ιστό είναι : λιποαναρρόφηση κόστος ?. Η λιποαναρρόφηση και η λιποαναρρόφηση VASER Lipo εφαρμόζεται είτε υπό τοπική αναισθησία αν είναι περιορισμένη ή γενική αναισθησία συνηθέστερα. Η λιποαναρρόφηση και η λιποαναρροφηση VASER Lipo εφαρμόζεται στο διπλοσάγονο, μπράτσα (οπίσθια επιφάνεια), κοιλιά-μέση περιμετρικά, γλουτούς-γοφούς, έσω επιφάνεια μηρών. Επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί στα γόνατα αλλά και σε γάμπες-αστραγάλους. Απαιτείται ως μια ημέρα νοσηλείας στις πολύ μεγάλες λιποαναρροφήσεις. Ο ασθενής πρέπει να φορέσει για διάστημα ενός μήνα κάποιο κορσέ ανάλογα την χειρουργηθήσα περιοχή. Έτσι το δέρμα θα προσκολληθεί με μεγαλύτερη επιτυχία στους υποκείμενους ιστούς. Μεγάλο όφελος από την λιποαναρρόφηση έχουν νεαροί ασθενείς ως 45 ετών. Αυτοί διατηρούν μεγαλύτερη ελαστικότητα δέρματος. Έτσι, επιστρέφει το δέρμα στην επιθυμητή θέση και σφριγηλότητα

Η λιποαναρρόφηση γίνεται εφόσον ενέσουμε στην υπό θεραπεία περιοχή μίγμα υγρών που περιέχει μεταξύ άλλων τοπική αναισθησία. Στη συνέχεια εισέρχεται κάνουλα διαμέτρου 2-4 χιλιοστά ωστέ να διαλύσει και να αναρροφήσει το λίπος. Υπάρχουν πολλές τεχνικές καταστροφής του λίπους. Η συνηθέστερη, η χειρωνακτική, είναι παραδόξως και η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος καθώς διενεργείται μόνο η μηχανική καταστροφή του λίπους και θεωρώ ότι η μόνη υποβοηθούμενη που έχει μεγάλο όφελος για τον ασθενή είναι η VASER Lipo. Η συσχέτιση VASER Lipo και λιποαναρρόφηση κόστος είναι αλληλένδετη καθώς χρησιμοποιείται ένα πού ακριβό μηχάνημα με  αναλώσιμα.

<h2> VASER Lipo Laser Lipo PAL λιποαναρρόφηση κόστος <h2>

Άλλες υποβοηθούμενες τεχνικές είναι με τη χρήση laser και υπερήχων. Ειδικότερα, η χρήση του laser στη λιποαναρρόφηση είναι υπερβολική καθώς προκαλείται εσωτερικό έγκαυμα για να λιώσει το λίπος με συνέπεια τη φλεγμονή. Ασχέτως μεθόδου να τονίσω ότι η επιτυχία της επέμβασης συνίσταται στην επιμονή του χειρουργού ώστε να δώσει το κατάλληλο σχήμα χωρίς συνάμα να δημιουργήσει «λακκούβες». Η λιποαναρρόφηση και η λιποαναρρόφηση VASER Lipo εφαρμόζεται είτε υπό τοπική αναισθησία αν είναι περιορισμένη ή γενική αναισθησία συνηθέστερα.

Όσο και να προστάζει η εποχή τη χρήση εντυπωσιακών τεχνολογιών η επέμβαση θα είναι επιτυχημένη χάρη στην σωστή εκτέλεση της επέμβασης από το χειρουργό. Μετά την επέμβαση μπορεί να εμφανιστούν εκχυμώσεις οι οποίες συνήθως υποχωρούν σε 1-2 εβδομάδες.


Κίνδυνοι Λιποαναρρόφησης

Κίνδυνοι

Σε γενικές γραμμές ο κίνδυνος σε ένα υγιές άτομο είναι σχεδόν μηδαμινός. Πάραυτα, αν δεν γίνει σωστός προεγχειρητικός έλεγχος όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση, η λιποαναρρόφηση ενέχει κινδύνους, όπως αιμορραγία και αντίδραση στην αναισθησία. Πιθανές επιπλοκές ειδικά για τη λιποαναρρόφηση περιλαμβάνουν:

Παρατυπίες περιγράμματος. Το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται ανώμαλο, κυματιστό ή μαραμένο λόγω της άνισης αφαίρεσης λίπους, της κακής ελαστικότητας του δέρματος και της ασυνήθιστης επούλωσης. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι μόνιμες. Η ζημιά κάτω από το δέρμα από τον λεπτό σωλήνα (κάνουλα) που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης μπορεί να δώσει στο δέρμα μια μόνιμη κηλίδα εμφάνιση.
Συσσώρευση υγρών. Προσωρινές τσέπες υγρού (οροί) μπορούν να σχηματιστούν κάτω από το δέρμα. Αυτό το υγρό μπορεί να χρειαστεί να αποστραγγιστεί με βελόνα.
Μούδιασμα. Μπορεί να αισθανθείτε προσωρινό ή μόνιμο μούδιασμα στην πληγείσα περιοχή. Είναι επίσης δυνατός ο προσωρινός ερεθισμός των νεύρων.
Μόλυνση. Οι δερματικές λοιμώξεις είναι σπάνιες αλλά πιθανές. Μια σοβαρή δερματική λοίμωξη μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή.
Εσωτερική παρακέντηση. Σπάνια, ένας σωληνίσκος που διεισδύει πολύ βαθιά μπορεί να τρυπήσει ένα εσωτερικό όργανο. Αυτό μπορεί να απαιτεί επείγουσα χειρουργική επισκευή.
Εμβολή λίπους. Κομμάτια χαλαρού λίπους μπορεί να σπάσουν και να παγιδευτούν σε ένα αιμοφόρο αγγείο και να συγκεντρωθούν στους πνεύμονες ή να ταξιδέψουν στον εγκέφαλο. Η εμβολή λίπους είναι ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Προβλήματα με τα νεφρά και την καρδιά Οι μεταβολές στα επίπεδα υγρών καθώς εγχύονται και αναρροφούνται υγρά μπορεί να προκαλέσουν δυνητικά απειλητικά για τη ζωή προβλήματα στα νεφρά, την καρδιά και τους πνεύμονες.
Τοξικότητα λιδοκαΐνης. Η λιδοκαΐνη είναι ένα αναισθητικό που χορηγείται συχνά με υγρά που εγχέονται κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης για να βοηθήσει στη διαχείριση του πόνου. Αν και είναι γενικά ασφαλές, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να εμφανιστεί τοξικότητα στη λιδοκαΐνη, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην καρδιά και στο κεντρικό νευρικό σύστημα.


ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΚΟΣΤΟΣ – VASER Lipo ΚΟΣΤΟΣ

Λιποαναρρόφηση κόστος

Η λιποαναρροφηση χωρίζεται ανάλογα με το μέγεθος της. Η λιποαναρροφηση ενός λίτρου θεωρείται μικρή λιποαναρροφηση. Η λιποαναρροφηση 2 με 3 λίτρων θεωρείται μεσαία λιποαναρρόφηση ενώ από 3 μέχρι 4 λίτρα μεγάλη λιποαναρρόφηση. Η λιποαναρροφηση πάνω από 4 λίτρα θεωρείται ποlύ μεγάλη λιποαναρρόφηση και σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να γίνεται μόνο VASER Lipo. Η σχέση λιποαναρρόφησης – λιποαναρροφηση κοστος εξαρτάται από δυο παράγοντες. Ο ένας είναι το μέγεθος της επέμβασης και ο δεύτερος σημαντικός παράγοντας είναι η χρήση εξεζητημένων μηχανημάτων τα οποία έχουν ακριβά αναλώσιμα. Αναλυτικότερα, μια επέμβαση μεγάλη δηλαδή αφαίρεσης πάνω από 4 λίτρα λίπους μεταφράζεται σε αυξημένο χειρουργικό χρόνο. Οι περισσότερες κλινικές εφαρμόζουν πολιτική χρονοχρέωσης και όταν η επέμβαση υπερβαίνει κάποιες ώρες που θεωρούνται ο μέσος όρος η χρεώσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα. Επιπροσθέτως, όπως προανέφερα η χρήση εξοπλισμού και αναλώσιμων επιφέρει έξτρα κόστος. Το κόστος μιας μικρής λιποαναρρόφησης η οποία μπορεί να γίνει υπό τοπική αναισθησία σε ιατρείο είναι λογικό να κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες μέχρι 1000 ευρώ.  Μεγαλύτερες επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε κλινική δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να στοιχίζουν λιγότερο από 1500 ευρώ ενώ οι μεγάλες λιποαναρροφήσεις κυμαίνονται από 2500 ως 3500 ευρώ. Το μοναδικό μηχάνημα το οποίο αξίζει να χρησιμοποιήσει κανείς είναι το VASER Lipo. To VASER Lipo είναι ένα σύστημα υπερήχων που προηγείται της λιποαναρρόφησης κατά την οποία διαδικασία το λίπος ρευστοποιείται χωρίς όμως να καταστρέφεται. Αυτή η εκπληκτική ιδιότητα το καθιστά πολύτιμο καθώς το λίπος αφαιρείται με την κάνουλα πάρα πολύ εύκολα και ατραυματικά. Επιπλέον δεν επηρεάζονται άλλοι ιστοί όπως αγγεία , νεύρα ή μυς. αυτό καθιστά την λιποαναρρόφηση ατραυματική και ανώδυνη. Ακόμη ένα θετικό της χρήσης VASER Lipo είναι ότι η ελεγχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας προκαλεί ρίκνωση και σύσφιξη του δέρματος. Με το VASER Lipo μπορούμε πολύ ευκολότερα να κάνουμε λιποαναρροφήσεις πολύ μεγάλες με θεαματικά αποτελέσματα καθώς και να αποδίδουμε πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα δημιουργώντας γράμμωση στους μυς. Το κόστος της VASER Lipo αυξάνεται κατά 1000 με 2000 ευρώ. Έτσι, μια πολύ μεγάλη λιποαναρρόφηση VASER Lipo μπορεί να στοιχήσει μέχρι και 5500 ευρώ.

lipobefore 1lipoafter
λιποαναρρόφηση

lipo2

lipo1

IMG 2366IMG 2367


Επέμβαση
Λιποαναρρόφηση
Διάρκεια επέμβασης
Ποικίλει
Χρόνος ανάρρωσης
1-2 εβδομάδες

πλαστικός χειρουργός, δρ. φώτης φίλιππος καραντώνης


Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Καραντώνης Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.


Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.
Επικοινωνία

Λοχ. Γιαννόπουλου 10, Ζωγράφου

+302107718551

+306936683853

info@drkarantonis.com


Βρείτε μας


2107718551

6936683853

Λοχ. Γιαννόπουλου 10, Ζωγράφου

Κλείστε μία συνάντησηCopyright ©2020 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματοςCopyright ©2020 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματοςΕπισκέψεις: 1184