Λιπογλυπτική Σώματος

γυναικομαστίαπλαστικη κοιλιασΓυναικομαστία

Λιπογλυπτική – Λιποαναρρόφηση – VASER Lipo

Η λιποαναρρόφηση είναι η πλέον δημοφιλής επέμβαση που καλείται να κάνει ο Πλαστικός Χειρουργός. Η συχνότερη ερώτηση που γίνεται στα social media και γενικά στον ιστό είναι για την μονιμότητα των αποτελεσμάτων και το κόστος. Η απάντηση είναι ότι η λιποαναρρόφηση έχει μόνιμα αποτελέσματα στην αλλαγή του σχήματος μας. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να παχύνει. Όταν όμως αλλάξει το σχήμα μας και πχ αφαιρέσουμε στα πλαϊνά των μηρών μας τα “ψωμάκια” αυτά δεν θα επανέλθουν ποτέ. Η λιποαναρρόφηση και η λιποαναρρόφηση VASER Lipo εφαρμόζεται είτε υπό τοπική αναισθησία αν είναι περιορισμένη ή με ΄μέθη ή γενική αναισθησία συνηθέστερα. Εφαρμόζεται σχεδόν παντού. Στο διπλοσάγονο, μπράτσα (οπίσθια επιφάνεια), κοιλιά-μέση περιμετρικά, γλουτούς-γοφούς, έσω επιφάνεια μηρών. Επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί στα γόνατα αλλά και σε γάμπες-αστραγάλους. Απαιτείται ως μια ημέρα νοσηλείας στις πολύ μεγάλες λιποαναρροφήσεις. Ο ασθενής πρέπει να φορέσει για διάστημα ενός μήνα κάποιο κορσέ ανάλογα την χειρουργηθήσα περιοχή. Έτσι το δέρμα θα προσκολληθεί με μεγαλύτερη επιτυχία στους υποκείμενους ιστούς. Μεγάλο όφελος από την λιποαναρρόφηση έχουν νεαροί ασθενείς ως 45 ετών. Αυτοί διατηρούν μεγαλύτερη ελαστικότητα δέρματος. Έτσι, επιστρέφει το δέρμα στην επιθυμητή θέση και αποκτά σφριγηλότητα.

Η Διαδικασία

Η λιποαναρρόφηση γίνεται εφόσον ενέσουμε στην υπό θεραπεία περιοχή μίγμα υγρών που περιέχει μεταξύ άλλων τοπική αναισθησία. Στη συνέχεια εισέρχεται κάνουλα διαμέτρου 2-4 χιλιοστά ώστε να διαλύσει και να αναρροφήσει το λίπος. Υπάρχουν πολλές τεχνικές καταστροφής του λίπους. Η συνηθέστερη, η χειρωνακτική, είναι ελάχιστα επεμβατική μέθοδος καθώς διενεργείται μόνο η μηχανική καταστροφή του λίπους και θεωρώ ότι η μόνη υποβοηθούμενη που έχει μεγάλο όφελος για τον ασθενή είναι η VASER Lipo. Στη VASER Lipo χρησιμοποιείται ένα ακριβό μηχάνημα με ακριβά αναλώσιμα. και αυτό την καθιστά ακριβότερη από την κλασσική λιποαναρρόφηση. Με την χρήση του Vaser το λίπος διαλύεται καθώς χάνουν τη συνοχή τους τα λιποκύτταρα με το cavitation effect του υψίσυχνου υπέρηχου. Στη συνέχεια μια ειδική κάνουλα μικρής διαμέτρου περνά από την ίδια οπή και αναρροφά το λίπος με πολύ ατραυματικό τρόπο. Οι άλλες δομές ιστών δεν επηρεάζονται και για αυτό η αποθεραπεία είναι ταχύτατη. Επιπλέον, πρέπει να τονίσω ότι τα αποτελέσματα είναι μακράν ανώτερα συγκριτικά με τις άλλες μεθόδους λιποαναρρόφησης. Οι λιποαναρροφήσεις διαρκούν συνήθως από μια ως δυο ώρες και ο ασθενής μένει στην ανάνηψη για περίπου μισή ώρα μετά το τέλος της επέμβασης. Στη συνέχεια μένει στο δωμάτιό του για λίγες ώρες και παίρνει εξιτήριο την ίδια ημέρα.  Οι λιποαναρροφήσεις μεγάλου όγκου πρέπει να νοσηλεύονται για ένα βράδυ με σκοπό την παρακολούθηση του ασθενούς.

Λιποαναρρόφηση πριν και μετά Λιποαναρρόφηση vaser Λιποαναρροφηση Λιποαναρρόφηση πριν και μετά λιποαναρρόφηση

VASER Lipo Laser Lipo PAL λιποαναρρόφηση κόστος


ΚοιλιοπλαστικηΠλαστικη κοιλιαςΆλλες υποβοηθούμενες τεχνικές είναι με τη χρήση laser και υπερήχων. Ειδικότερα, η χρήση του laser στη λιποαναρρόφηση είναι υπερβολική καθώς προκαλείται εσωτερικό έγκαυμα για να λιώσει το λίπος με συνέπεια τη φλεγμονή. Ασχέτως μεθόδου να τονίσω ότι η επιτυχία της επέμβασης συνίσταται στην επιμονή του χειρουργού ώστε να δώσει το κατάλληλο σχήμα χωρίς συνάμα να δημιουργήσει «λακκούβες». Η λιποαναρρόφηση και η λιποαναρρόφηση VASER Lipo εφαρμόζεται είτε υπό τοπική αναισθησία αν είναι περιορισμένη ή γενική αναισθησία συνηθέστερα.

Όσο και να προστάζει η εποχή τη χρήση εντυπωσιακών τεχνολογιών η επέμβαση θα είναι επιτυχημένη χάρη στην σωστή εκτέλεση της επέμβασης από το χειρουργό. Μετά την επέμβαση μπορεί να εμφανιστούν εκχυμώσεις οι οποίες συνήθως υποχωρούν σε 1-2 εβδομάδες.λιποαναρρόφηση

λιποαναρροφησηΣτείλτε μας το μήνυμά σας

Φόρμα επικοινωνίας
  πλαστικός χειρουργός, δρ. φώτης φίλιππος καραντώνης


  Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Καραντώνης Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.


  Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.
  Επικοινωνία

  Φειδιππίδου 12, Αθήνα

  +302107773974

  +306936683853

  info@drkarantonis.com


  Βρείτε μας


  2107773974

  6936683853

  Φειδιππίδου 12, Αθήνα

  Κλείστε μία συνάντηση  Copyright ©2021 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος  Copyright ©2020 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος  [pvcp_1]