Μεσοθεραπεία

Title:

Description:

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι η θεραπεία η οποία θα δώσει λάμψη και σφρίγος στο δέρμα, εφαρμόζεται συνήθως στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

μεσοθεραπεία, mesotherapy

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι η θεραπεία η οποία θα δώσει λάμψη και σφρίγος στο δέρμα. Συνήθως εφαρμόζεται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Η εφραμογή γίνεται με πολύ λεπτή βελόνη και τα χρησιμοποιούμενα σκευάσματα είναι βιταμίνες, αμινοξέα, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ. Ο συνδιασμός των πολλαπλών νυγμών και των ουσιών δίνουν στο δέρμα μια λάμψη και μετά από μερικές θεραπείες έρχεται και η αυξημένή σφριγηλότητα του δέρματος. Συνδιάζεται πολλές φορές με βοτουλινική τοξίνη ή και με υαλουρονικό οξύ.

Η μεσοθεραπεία είναι μία ενέσιμη θεραπεία που έχει πάρει το όνομά της από το γεγονός ότι δρα στη μεσαία στιβάδα του δέρματος. Έχει την ικανότητα να αναζωογονεί βαθιά το δέρμα, παρέχοντάς του όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη για να ανανεώνει τα κύτταρά του και να διορθώνει τα σημάδια της γήρανσης. Το αποτέλεσμα; Θεαματική βελτίωση σε επίπεδο υφής, ενυδάτωσης, πάχους και φωτεινότητας του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία προσώπου, ή αλλιώς mesolift, ποντάρει σε συγκεκριμένα ενεργά συστατικά για να αναπαράγει τις ιδανικές συνθήκες ανάπλασης του δέρματος.  Έτσι, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου, εφαρμόζεται ένα κοκτέιλ από βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες, μεταλλικά στοιχεία και υαλουρονικό οξύ που επιτρέπουν στο δέρμα να αναγεννηθεί. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας είναι ότι καταφέρνει να παρέχει τα πολύτιμα συστατικά της ακριβώς στα σημεία όπου είναι απαραίτητα, και ότι αυτά δρουν τοπικά χωρίς να διαχέονται στο υπόλοιπο σώμα. Έτσι, η δράση είναι τόσο εστιασμένη που όλο το όφελος είναι υπέρ του δέρματος.Προ θεραπείας και δυο εβδομάδες μετά την εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης και μεσοθεραπείας με Υαλουρονικό οξύ και Βιταμίνη C


Θεραπεία
Μεσοθεραπεία

πλαστικός χειρουργός, δρ. φώτης φίλιππος καραντώνης


Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Καραντώνης Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.


Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.
Επικοινωνία

Φειδιππίδου 12, Αθήνα

+302107773974

+306936683853

info@drkarantonis.com


Βρείτε μας


2107773974

6936683853

Φειδιππίδου 12, Αθήνα

Κλείστε μία συνάντησηCopyright ©2021 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματοςCopyright ©2020 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος[pvcp_1]