Υαλουρονικό στα χείλη

Το υαλουρονικό στα χείλη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αύξησης του όγκου των χειλιών. Προσθέτοντας υαλουρονικό στα χείλη βελτιώνεται και το σχήμα των χειλιών, κάνοντάς τα να φαίνονται σαρκώδη και ζουμερά.

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος είναι πολύ συχνή στα χείλη, καθώς και στις ρινοπαρειακές αύλακες. Έτσι, μετά την εφαρμογή σε αυτά τα δύο σημεία η ασθενής αποκτά ζουμερά χείλη και νεανική όψη.

Ο Δρ. Καραντώνης χρησιμοποιεί αποκλειστικά υαλουρονικό, καθώς είναι ένα υλικό εύπλαστο και απόλυτα συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται το υαλουρονικό στα χείλη;

Το υαλουρονικό στα χείλη εφαρμόζεται για τη βελτίωση της εικόνας των χειλιών, είτε ως προς το σχήμα είτε ως προς το μέγεθός τους. Σε κάθε περίπτωση σημαντικός παράγοντας για ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα είναι η χρήση του υλικού με φειδώ.

Πολλές γυναίκες επιθυμούν τοποθέτηση μεγάλης ποσότητας υλικού στα χείλη τους. Σε αυτό το σημείο έρχεται ο ειδικός που θα υποδείξει στην ασθενή την κατάλληλη ποσότητα υλικού που θα αναδείξει την ομορφιά της. Έτσι, με το υαλουρονικό στα χείλη μπορούμε να πετύχουμε τα παρακάτω:

  • Αύξηση όγκου
  • Βελτίωση ασυμμετριών
  • Αναδιαμόρφωση περιγράμματος χειλιών
  • Εξισορρόπηση ανισορροπιών στο μέγεθος πάνω και κάτω χείλους
  • Αύξηση ενυδάτωσης στην περιοχή των χειλιών

Για ποιο λόγο το υαλουρονικό στα χείλη θα πρέπει να εφαρμόζεται με σύνεση;

Τα lollipop lips, δηλαδή τα ζουμερά και σαρκώδη χείλη, είναι μια κυρίαρχη τάση στις ημέρες μας. Όμως, εάν σε λίγα χρόνια δεν αποτελούν πλέον τάση, οι υπέρμαχοι της χρήσης μεγάλης ποσότητας υλικού θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Τα χείλη, όπως και κάθε μαλακός ιστός, όταν διατείνονται σε μεγάλο βαθμό, χάνουν σταδιακά την ελαστικότητά τους. Έτσι, η υπερβολική τοποθέτηση υαλουρονικού στα χείλη θα κάνει τα χείλη ανελαστικά, κάτι που θα απαιτεί την τοποθέτηση όλο και μεγαλύτερης ποσότητας υαλουρονικού.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα; Τι συμβαίνει σε περιπτώσεις λάθους;

Η θεραπεία του υαλουρονικού είναι αναστρέψιμη με το πέρασμα του χρόνου. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου ένα χρόνο και μετά το πέρας αυτού χρειάζεται επανάληψη.  Σε περιπτώσεις λάθους κατά την έγχυση, οι επιπλοκές αντιστρέφονται με τη χορήγηση υαλουροδινάσης. Αυτή η δυνατότητα δε δίνεται με filler άλλου τύπου, πέραν  του υαλουρονικού.

Υαλουρονικό στα χείλη: Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Η τοποθέτηση υαλουρονικού στα χείλη διακρίνεται από πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία δικαιολογούν την ευρεία χρήση του. Το βασικό πλεονέκτημά του είναι ότι είναι ένα υλικό απόλυτα ασφαλές, αφού αποτελεί ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας. Επίσης, η διαδικασία τοποθέτησής του είναι απλή, ανώδυνη και διαρκεί λίγη ώρα.

Το υαλουρονικό στα χείλη μπορεί να μεταμορφώσει την εικόνα των χειλιών σας με ασφάλεια και με προσιτό κόστος. Επίσης, η απουσία παρενεργειών μετά την τοποθέτηση του υλικού επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Εάν επιθυμείτε να μεταμορφώσετε τα χείλη σας, επικοινωνήστε άμεσα με τον έμπειρο Πλαστικό Επανορθωτικό Χειρουργό Φώτη Φίλιππο Καραντώνη. Ο Δρ. Καραντώνης γνωρίζει τις ανάγκες του κάθε προσώπου και εγγυάται να σας χαρίσει ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας.

Υαλουρονικό (filler)

1η συνεδρία άνω χείλους

2η συνεδρία μερικούς μήνες αργότερα

Υαλουρινικό οξύ για τις ρινοπαρειές και χείλη

Εκτός από τα χείλη, για ένα ακόμη πιο νεανικό αποτέλεσμα μπορεί να τοποθετηθεί υλικό γύρω από αυτά, δηλαδή στις ρινοπαρειακές αύλακες.

Η διάρκεια του αποτελέσματος συνήθως δεν ξεπερνά τον ένα χρόνο. Έτσι, μετά το πέρας του ενός χρόνου προτείνεται η επανάληψη της θεραπείας, παρατείνοντας τη διάρκεια του αποτελέσματος.

Ο πλαστικός χειρουργός είναι ο κατάλληλος για την τοποθέτηση του υαλουρονικού οξέος στα χείλη, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου. Η επιτυχής τοποθέτηση του υλικού πραγματοποιείται μόνο από έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό που γνωρίζει εν τω βάθει την ανατομία της περιοχής που θα εφαρμοστεί, καθώς και τις αναλογίες του προσώπου σας.

Θεραπεία

Υαλουρονικό οξύ

Ηλικίες

25 και άνω