Κυτταρίτιδα

Title:

Description:

Κυτταρίτιδα

Κυτταρίτιδα

Κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι μια χρόνια εκφυλιστική διαδικασία του υποδόριου λίπους, η οποία προκαλεί αλλαγές στην υφή του δέρματος. Η υψηλή συχνότητα στον νέο γυναικείο πληθυσμό και το γεγονός ότι επηρεάζει ακόμα και αθλήτριες, μοντέλα και λιπόσαρκες καθιστά την κυτταρίτιδα έναν από τους σημαντικότερους στόχους των ιατρικών αισθητικών θεραπειών. Το αβέβαιο παθοφυσιολογικό αίτιο και οι μυριάδες των προτεινόμενων θεραπειών (ιατρικές και μη) έχουν δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση γι ‘αυτό και υπάρχουν θεραπευτικές αποτυχίες. Εμφανίζεται σε ποσοστό 85 – 90 % σε γυναίκες άνω των 20 ετών.


Κυτταρίτιδα, Cellulite

Ξεκινάει στην εφηβική ηλικία (Καυκάσιοι>>>Ασιάτες). Η σοβαρότητα της κυτταρίτιδας αυξάνεται με την ηλικία. Η χαλάρωση του δέρματος και η εντοπισμένη παχυσαρκία παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας ή στην προσαρμογή. Συνήθως παρουσιάζεται ως στρογγυλεμένη, οβάλ και γραμμική βλάβη που ποικίλει σε σχήμα και αριθμό, ενώ η επιφάνεια είναι εσωστρεφής. Πλέον υπάρχει δυνατότητα ελάχιστα παρεμβατικής λύσης. Η θεραπεία με Celluerase ουσιαστικά εξαφανίζει την εικόνα φλοιού πορτοκαλιού. Η διαδικασία είναι απλή διενεργείται στο ιατρείο υπό τοπική αναισθησία. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδαμινός αλλά υπάρχει περιορισμός στην έκθεση στον ήλιο. Οι μώλωπες συνήθως υποχωρούν σε μερικές ημέρες αλλά η έκθεση στον ήλιο νωρίτερα ενδέχεται να προκαλέσει δυσχρωμίες στο δέρμα.


ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Θεραπεία
Κυτταρίτιδα
Τύπος
Ελάχιστα επεμβατική
Χρόνος ανάρρωσης
Μηδαμινός

πλαστικός χειρουργός, δρ. φώτης φίλιππος καραντώνης


Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Καραντώνης Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.


Επαγγελματισμός. Τελειότητα. Εμπειρία.
Επικοινωνία

Φειδιππίδου 12, Αθήνα

+302107773974

+306936683853

info@drkarantonis.com


Βρείτε μας


2107773974

6936683853

Φειδιππίδου 12, Αθήνα

Κλείστε μία συνάντησηCopyright ©2021 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματοςCopyright ©2020 – Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος[pvcp_1]